HTML

Mindenütt jó, de legjobb otthon

Olyan ötletek és tanácsok a lakásunk, életterünk harmonikusabbá változtatásához, amikhez se sok idő, se sok pénz nem szükséges...

Friss topikok

Linkblog

2010.08.17. 06:36 !Alicce!

A kezdet

Ha körbenézünk egy idős ember lakásában sokszor elcsodálkozunk hogy lehet, hogy ilyen rendszertelenül és a giccsre való érzékenység nélkül, minden régiség és limlom helyet kap a lakásban, nem beszélve arról a furcsa illatról. Fiatal korom ellenére költöztem annyit,és még fogok is hogy tudomásom legyen arról mennyire fontosak a tárgyaink amiket magunkkal viszünk bárhol is keresnénk új otthont. Nem szeretnék elszakadni ezektől a tárgyaktól, ahogy az idős emberek sem. De ahogy minden megváltozik így az ízlések is, nem tudom mennyire tartanék ízlésesnek egy kakukkos órát az ágyam felett, a szomszéd néni viszont erről szemmel láthatóan máshogy vélekedik. Se ez, se az nem gond, hiszen nem vagyunk egyformák, minden embernek más tetszik, és ez a legnehezebb.Nem az hogy megtaláljuk azt ami tetszik,mert arra valamilyen szinten mindenki rájön egy idő után, hanem hogy összeegyeztessük a többi szintén megtetszett dologgal, és egy olyan egyveleget kapjunk ahol jól érezzük magunkat. Azt hiszem póriasan ráillik az otthon fogalmára. Az embert büszkeség tölti el ha saját otthonában vendégek társaságában egy kellemes estét tölt el. Biztosra veszem hogy az este hangulata nem csak a bortól fog függeni, főleg nem esztétikára igényes (érzékeny) emberek körében.

Sok katalógus áll a rendelkezésünkre, nagyon szeretem is őket olvasgatni mert hasznos információk, ötletek és lakberendezési tanácsok vannak bennük, amiket én képzettségem híján nyilván nem tudhatok magamtól. Valahogy még is furcsa amikor a gyönyörűen berendezgetett és igényesen kialakított otthonok képeit nézegetem. Néha kissé távol áll tőlem, hiszen a legtöbb helyen máshogyan látom az otthont. Szeretném kiírni magamból azt, amit a saját szememmel látok, hátha elmúlik a tárgyak és az otthon berendezgetése utáni olthatatlan kíváncsiságom és vágyam. Amennyiben nem így történne, jó olvasgatást a blogomhoz.

Üdvözlettel:

Hidasi Aliz

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lowlyenterior.blog.hu/api/trackback/id/tr742227109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása